Veel gestelde vragen

We zetten de haren in met nanoringen. Dat zijn kleine ringetjes aan de bovenkant van de extensions die we met een “kraaltje” met siliconen vastzetten. Deze methode is de mooiste methode en tevens het veiligste voor je haar. De ringetjes zijn zo klein dat je ze amper ziet en voelt (in tegenstelling tot microringen) en je hoeft niets aan je haren vast te maken met chemicalien of lijm (in tegenstelling tot wax).
Bovendien blijven de extensions beter zitten dan andere type extensions. Tenslotte hebben nanoringen als voordeel dat ze ook nog eens her te gebruiken zijn!
Ten eerste ligt dat erg aan je eigen verzorging. Je kunt op deze pagina verzorgingstips lezen en het is belangrijk dat je die tips goed opvolgt.
Alleen op die manier houd je de extensions in topconditie. Vigin hair blijft langer mooi, heeft veel minder verzorging nodig, klit minder snel en blijft glanzender. Virgin hair kan afhankelijk van de verzorging 3-4 keer hergebruikt worden.
Ja, de eerste paar nachten zal het wel even wennen zijn, maar na een paar nachten voel je het niet meer.
De eerste paar dagen zal je de extensions zeker voelen, maar na verloop van tijd zou dat echt minder moeten zijn. Voel je ze na een week echt nog (storend) zitten, neem dan even contact op.
Het kan dat je een allergische reactie hebt op de hairextensions. Je kunt bijvoorbeeld een nikkel-allergie hebben of allergisch zijn voor de haarverf waarmee het haar behandeld is. Het is ook mogelijk dat je een latex allergie hebt. Allergieën kunnen ook pas na verloop van tijd blijken. Neem in elk geval even contact met ons op zodat we kunnen kijken wat er aan de hand is.
Iedere dag verlies je 100 eigen haren, dus ook haren waar een plukje extensions aan vast hangen. Als je teveel haren verliest kan het plukje zijn houvast verliezen en daarvoor loslaten. Het is normaal dat er na verloop van tijd ongeveer 5% tot 10% van de extensions loslaten, daar hoef je je geen zorgen over te maken.
Wij geven inzetgarantie; dat wil zeggen dat we alle extensions die er in de eerste maand uit komen vallen kosteloos weer terugplaatsen voor je. Het is voor ons onmogelijk om te controleren of je je extensions goed verzorgd met de juiste verzorgingsproducten. Daarom kunnen we geen andere garantie geven op de haren. Ben je toch niet tevreden, neem dan even contact op en we zoeken naar een passende oplossing; wel willen we van te voren opmerken dat geld terug nooit de passende oplossing is.
We geven een maand inzetgarantie, dat wil zeggen dat alles wat er in de eerste maand uitvalt door ons kosteloos terug geplaatst wordt.
Natuurlijk willen we graag tevreden klanten en gelukkig lukt dat ook in bijna alle gevallen. Ben je toch ergens ontevreden over, neem dan even contact met ons op; we proberen een passende oplossing te verzinnen. We willen wel alvast aangeven dat geld terug nooit de passende oplossing is. Het is voor ons immers onmogelijk om te controleren hoe je je extensions verzorgd hebt.
Over het algemeen komt dit door hoe je je extensions verzorgd. Gebruik je een goede conditioner, haarmasker en serum? Neem anders even contact met ons op voor tips!
Het kan verschillende oorzaken hebben, belangrijker is hoe je die er weer uit krijgt; probeer een goede conditioner een tijdje in te laten werken en daarna voorzichtig de klitten eruit te kammen.
Het eigen haar moet ongeveer 12 cm zijn om extensions te kunnen zetten. Twijfel je erover, stuur me dan even een foto van je eigen haar via een berichtje op facebook of whatsapp en ik kan je vertellen of het mogelijk is.
Ja, het is belangrijk dat de haren niet vet zijn als je hier komt. Als de haren vet zijn kunnen de ringetjes namelijk makkelijk uitglijden. Verder is het voor ons natuurlijk ook gewoon prettiger om aan het werk te zijn in schone haren 😉
Wij werken alleen op afspraak. Meestal moet je ongeveer 1-2 weken van te voren even een afspraak maken en dan is er nog wel ruimte. Maar je mag altijd even last minute informeren of er toevallig een plekje vrij is want soms hebben we een uitvaller waardoor er onverwacht een plekje is.
Reken op ongeveer 2-3 uur.
We hebben alle natuurtinten op voorraad. Twijfel je of jouw kleur erbij zit, stuur dan even een foto van je haar, dan kunnen we je adviseren.
Nee, het is niet nodig om eerst langs te komen voor een kleurbepaling. Meestal zetten we namelijk gelijk in. Het mag natuurlijk wel!
Ja, je kunt prima zwemmen met extensions. Het is wel aan te bevelen om de extensions in een strakke vlecht te binden of een strakke knot zodat er zo min mogelijk klitvorming kan optreden. Na het zwemmen is een diepwerkend en hydraterend masker geen overbodige luxe.
Ja, je kunt zeker naar de sauna met extensions. Eigenlijk gelden dezelfde aanbevelingen als bij het zwemmen zoals hierboven genoemd.
Ja, dat kan, maar wel met een speciale extensions borstel. Deze is bij ons in de salon te koop.
Ja, het is echt haar dus in principe kun je er alles mee doen wat je met je eigen haar ook kunt. Dus ook krullen en stylen. Het is wel aan te raden om de tang niet hoger dan 200 graden te zetten.
Een milde shampoo, hydraterende en vocht inbrengende color conditioner, heat protection, serum. In onze salon zijn diverse verzorgingsproducten verkrijgbaar.
De extensions en je eigen haar kunnen geverfd worden zolang er geen waterstofperoxide of ammoniak in de verf zit. zilvershampoo kun je verdunt gebruiken om het doorschieten van de kleur te voorkomen. Wees ervan bewust dat haarverf en zilver shampoo de kwaliteit van het haar niet ten goede komt en dus droger kan worden. de garantie op de extensions vervalt na gebruik van verf en kleurshampoos.
Jazeker, je kunt pinnen, graag zelfs! Natuurlijk mag je ook gewoon contant afrekenen of een combinatie van pinnen en contant.
Ja. We hebben ruime GRATIS parkeerplaatsen. Kijk wel even goed bij de contact informatie waar te parkeren.
Liever niet, de salon is geen goede omgeving voor kinderen; er is apparatuur met warmte en andere gereedschappen die voor kinderen gevaarlijk kunnen zijn. Tijdens het werk kunnen we niet op de kinderen letten en voor de kinderen zelf is het ook niet het allerleukste om 2 tot 3 uur te wachten in een salon. kinderen boven de 16 jaar oud kunnen wel mee naar de salon.
Ja, je kunt gebruik maken van gratis WiFi in de salon.
De aanbevolen draagtijd is 8-10 weken. Daarna zullen de extensions door het meegroeien met je eigen haar naar beneden zakken en is het tijd om ze omhoog te laten plaatsen of te vervangen. We plaatsen ze graag omhoog voor je. Daarvoor halen we ze eerst (indien mogelijk per rijtje) uit, kammen we je eigen haar en controleren we de groei en gezondheid van je eigen haar en hoofdhuid. We werken je dode punten bij en vervolgens plaatsen we de extensions weer terug.
Nee, nanoring extensions zijn niet schadelijk voor je haar. Er wordt niets aan je eigen haar gelijmd en er wordt niet met chemicaliën of met hitte gewerkt. Het enige wat we doen is een plukje aan je eigen haar vastmaken. Dat doen we met een siliconen ringetje wat je eigen haar goed beschermd. We hebben juist veel goede ervaringen bij dames die extensions dragen dat hun eigen haar langer en voller wordt doordat de extensions wat gewicht aan de haren laten hangen waardoor het eigen haar gezonder wordt.
Nee, met krullen hebben we geen goede ervaringen. Deze blijven over het algemeen niet goed zitten bij extensions, daarom hebben we zelf geen extensions met krullen in ons assortiment. Wel is het zo dat onze eigen extensions van zichzelf lichte slag krijgen na de eerste keer wassen.
Ja, het is 100% echt menselijk haar. Alle varianten zijn remy gesorteerd wat wil zeggen dat de schubben dezelfde kant op staan. Luxury Gold is zelfs allemaal afkomstig van dezelfde donor en (chemisch) onbehandeld tijdens de gehele levensduur. Dat wil zeggen dat het tijdens het leven nooit geverfd is of andere chemische behandelingen gehad heeft. Daardoor is het van betere en zachtere kwaliteit.
Ja, dat is zeker mogelijk. Tijdens de zwangerschap houden de meeste vrouwen juist extra veel haar vast, waardoor je waarschijnlijk nauwelijks extensions verliest. De haren die u 9 maanden lang niet verliest vallen pas uit na de bevalling of wanneer je stopt met borstvoeding geven. deze periode van haaruitval duurt gemiddeld 9-12 maanden.
Heeft je medicatie invloed op de uitval van je haar, of is dit een mogelijke bijwerking? Dan willen we je aanraden om eerst even contact op te nemen met je huisarts. Als die geen bezwaar ziet, dan zetten we graag extensions voor je in. Vanzelfsprekend kunnen we geen inzetgarantie geven in dat geval, want bij sommige medicijnen krijg je te maken met behoorlijke haaruitval van je eigen haar. Denk hierbij aan antidepressiva, chemotherapie, Etc Etc..
Het aantal extensions wat je nodig hebt is afhankelijk van de dikte van je haar en van de vraag of je alleen meer volume wilt hebben of een echte haarverlenging. Gemiddeld gesproken kun je van de volgende aantallen uitgaan:
Bij volumebehandeling moet je rekenen op ongeveer 50 tot 100 stuks.
Bij een volledige haarverlenging moet je van het volgende uitgaan:
Bij dun en weinig haar: 100 tot 150 plukken
Bij gemiddeld haar: 125 tot 175 plukken
Bij dik en veel haar: vanaf 175 plukken
Dun haar? Nou juist heel erg veel! Dun haar is nou juist waar deze techniek gespecialiseerd in is. Je eigen haar breekt niet van af van onze nano techniek en je haar wordt juist beschermd, doordat het veilig tussen de extensions zit en zo minder aan wrijving en andere factoren komt bloot te staan. In veel gevallen zal je eigen haar er dus juist beter van worden. Verder heb je als voordeel dat je maar weinig extensions nodig hebt (en dus minder geld dan iemand met dik haar hoeft uit te geven) om tot een goed resultaat te komen!
Wij gebruiken een eigen merk hairextensions die alleen bij extenionszetten en haar partners verkrijgbaar zijn. Deze haren hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Luxury Gold is zelfs van betere kwaliteit dan Great hair, wat gemiddeld € 8,- tot € 9,- per plukje kost in andere salons en het virgin hair bij ons € 2,- tot € 4,-. per plukje.
We werken met een lijn van Russische kwaliteit, Luxury Gold. Dat is haar van de allerbeste kwaliteit, afkomstig van één donor en nooit chemisch behandeld, voordat het haar in onze fabriek is geweest. Dit haar heeft een makkelijkere verzorging en blijft langer mooi, glanzend en klitvrij.
Om de kwaliteit van Luxury Gold mooi te houden raden wij onze eigen producten aan. Wij hebben een duurzaam onderzoek gedaan en de producten die wij nu verkopen zijn uiterst in prijs/kwaliteit  verhouding, waardoor je de extensions langer mooi houdt en dus ook nog eens goedkoper uit bent op lange termijn. Er zijn slechts enkele die Luxury Gold haar maar 1 keer gebruiken. De meeste van onze klanten gebruiken een enkele set gemiddeld 6 maanden tot 1 jaar, er zijn natuurlijk ook uitzonderingen van meiden die wel 2 jaar met een enkele set doen. Zij zetten hun extensions wel iedere 8-10 weken omhoog.
Single drawn is aan de bovenkant dikker en loopt dun uit aan de onderkant. Double drawn is aan de bovenkant vol en dik net zoals de onderkant, daardoor lijkt dit haar dikker en heb je er vaak ook minder plukjes van nodig. Ons Virgin hair van het merk Luxury Gold is dubbel drawn.
Als je een volle bos haar, of volume behandeling wilt hebben kiezen voor onze Virgin double drawn hairextensions. Virgin Hair is bij ons op voorraad in 30/40/50 cm en bestel baar in 60 cm.
Ja, dat kan. De prijs daarvoor ligt op € 1,00 per pluk om ze in te laten zetten. Let wel op dat wij de kwaliteit extensions niet kunnen garanderen. Het zelf meebrengen van  extensions is dus op eigen risico.
Jazeker! , maar wel met een kleine kanttekening. Je kunt de extensions thuis verwijderen, maar wel pas na duidelijke instructies die je van ons hebt gekregen. Je moet bijvoorbeeld het kraaltje opendrukken en iets naar boven schuiven, zonder het ringetje te breken. Alleen dan krijg je het nano ringetje eruit zonder ook maar één enkele haar te breken. We raden je aan  om dit door iemand anders te laten doen die goed zicht heeft op jouw eigen haar en de extensions. het is belangrijk dat wanneer je op de nano ring drukt er geen enkele eigen haar tussen de tang en het kraaltje (anders breekt het haartje of de haren af) zit. De eerste keer dat je extensions uitgehaald worden kun je dit wel het beste bij ons in de salon laten doen. De eerste keer dat je de extensions uit laat halen is erg belangrijk voor ons. Bij het uithalen kunnen wij zien welke kant van je hoofd en dus ook je haar meer belast dan de andere kant, dat kan zijn omdat je bijvoorbeeld altijd op je linkerzij slaapt  (dat doen de meeste vrouwen en dan schijn je wetenschappelijk bewezen ook nog eens meer calorieën t verbanden omdat je maag op een bepaalde manier op je mild ligt) of omdat je vaak een vlecht of staart op een bepaalde manier draagt, je haar kleurt/blondeert of hormoonschommelingen hebt. Ook is het voor ons (en waarschijnlijk ook voor jou) interessant om bij te houden hoe je haar groeit. Of er haarbreukjes zijn, dode punten, weinig of juist veel uitgevallen haren en “last but not least” hoe jouw hoofdhuid, haarwortels en bestaande haren hebben gereageerd op de extensions.
Het eerlijke antwoord is; ja, in bijna alle gevallen is het nodig om je eigen haar iets uit te dunnen om een natuurlijk verloop te krijgen. Over het algemeen is het wel zo dat hoe meer plukjes je gebruikt, hoe minder je hoeft uit te dunnen. Maar zonder uitdunnen wordt de overloop niet natuurlijk en zie je de extensions en dat is nou juist niet wat je wilt. Maar wees niet bang, bij uitdunnen maken we je plukjes alleen iets dunner. Het is een kwestie van tijd en dan zijn de plukken weer op de normale lengte bijgegroeid en heb je exact dezelfde bos die je daarvoor ook had. Vaak ongeveer tegelijk met de levensduur van een set virgin haar na een paar keer omhoog plaatsen; dus als je er daarna voor kiest om geen extensions meer te dragen heb je ongeveer je eigen haarbos weer terug! Natuurlijk kun je ons altijd vragen om zo minimaal mogelijk uit te dunnen en houden we daar zeker rekening mee!
Ja, helaas! Het is niet anders! Maar iedere keer wanneer je de extensions omhoog plaatst zal je wat lengte kwijt raken! Dat heeft twee redenen; allereerst slijt je haar na verloop van de tijd aan de onderkant. Om je coupe mooi te houden zullen we er dus voor zorgen dat de versleten puntjes verwijderd worden. Maar daarnaast zal je ook lengte verliezen omdat we naderhand alles weer exact mooi in model knippen. Omdat het dan recht en in model moet worden gemaakt zal je als lengte de lengte van de kortste plukken moeten aanhouden. Om deze reden zal je bij iedere keer omhoog plaatsen helaas een stukje lengte moeten missen. Dit is niet te voorkomen als je het haar mooi en netjes in model wilt krijgen!