Extensions

In onze salon werken wij alleen met nanoring extensions. Veel dames zijn wax extensions gewend; wij werken niet met deze methode omdat de extensions met hitte en lijm in je haar worden bevestigd en met chemicaliën weer worden verwijderd. Zoals je zult begrijpen is zowel het aanbrengen als het verwijderen een aanslag op je haar! Ook werken we niet met microring extensions; deze ringen zijn erg groot; daarmee zie en voel je ze zitten. Verder glijden microring extensions snel uit. Nanoringen zijn 75% kleiner dan microringen, waardoor je ze veel minder ziet en voelt. Daarbij zetten we ze vast met een ijzeren ringetje met siliconen binnenkant ter bescherming van je haar.

We werken met de virgin lijn van het merk Luxury Gold; deze extensions blijven zijdezacht en zijn meerdere keren her te gebruiken.

De nanoring extensions blijven 2-3 maanden goed zitten. Je eigen haar groeit en daarom groeien de ringen en de bevestiging van de extensions mee naar beneden. Na ongeveer 2-3 maanden moet je ze uithalen en nieuwe plaatsen of omhoog laten plaatsen. Alleen het uithalen kost € 0,45 per plukje en alleen inzetten kost €1,00 per plukje wanneer je nieuwe extensions laat plaatsen of wanneer je omhoog laat plaatsen. Laat je losse extensions die je zelf meeneemt plaatsen dan is het € 1,00 per plukje. Uithalen en vervolgens weer opnieuw inzetten kost samen € 1,25 per plukje. Daarvoor worden de extensions uitgehaald, je haar klitvrij gemaakt en gecontroleerd, hetzelfde haar weer opnieuw geplaatst en vervolgens weer in model geknipt.

Image module
Image module
Image module

Nanoring extensions

Nanoring extensions zijn niet schadelijk voor je eigen haar, mits ze professioneel geplaatst en verwijderd worden. Onze ervaring is dat je eigen haar juist beter, voller en sterker wordt van het dragen van extensions.

Nanoring extensions hebben eigenlijk alleen maar voordelen. Hier de voordelen op een rijtje;

 • Image
  Minder zichtbaar en voelbaar dan microring extensions
 • Image
  Geen hitte of chemicaliën zoals bij wax
 • Image
  De extensions blijven goed zitten (wij plaatsen zelfs gratis terug wat eruit valt!)
 • Image
  De extensions zijn her te gebruiken (opnieuw terug te plaatsen)
 • Image
  Je eigen haar wordt sterker door het gebruik van de extensions