Over ons

Onze salon is gevestigd in Maarssen. We zijn diverse dagen geopend, zie hiervoor de beschikbaarheid in de online agenda.

Mijn naam is Priscilla ben moeder van 2 kindjes en werkzaam als hair extensions specialist.  ik zelf draag al meerdere jaren extensions.

Ik heb in de loop der jaren al meerder extensions soorten uitgeprobeerd, wave, wax en microring extensions. Dit was allemaal niet wat ik zocht. Tot ik terecht kwam bij Frederique van Extensionszetten Apeldoorn. Hier was ik al snel erg blij met deze manier van extensions zetten. Na lange tijd klant bij haar leek het mij erg leuk om mensen ook op deze manier blij te kunnen maken met een volume behandeling/haar verlenging. Ik weet zelf uit ervaring dat dun en/of weinig haar onzeker kunnen maken. Ik heb toen bij Extensionszetten Apeldoorn de Masterclass opleiding gevolgd, dit is begonnen met een stage periode en daarna ben ik ook werkzaam geweest in de salon van Extensionszetten Apeldoorn. Na mijn werkzame periode hier heb ik mijn eigen salon in Maarssen geopend. Ik heb oog voor detail en luister graag naar de wensen van de klant om uiteindelijk tot een mooi eindresultaat te komen.

Image module
Image module
Extensionszetten Maarssen
Priscilla Zijdel
Maarsseveensevaart 54a
3601ce Maarssen
info@extensionszettenmaarssen.nl

Neem contact op

delimiter image

Ik heb oog voor detail en luister graag naar jouw wensen

— Priscilla Zijdel